martes, 1 de junio de 2010

Homenaje a Miguel Hernández: murals educatius i poètics sobre el poeta -gl...

 
 

Enviado por Adrià a través de Google Reader:

 
 

vía Poesia Infantil i Juvenil de Sàlvia el 28/05/10

Miguel Hernández, logotip creat per Virtual Company

Continuem amb Miguel Hernández y la seua obra poética. Són moltes les activitats que s'estan fent a les escoles -i poc a poc anirem xerrant d'elles i pujant fotografies-, però hui us volem comentar, en concret, una experiència que ens sembla interessant, original, creativa i col·laborativa.

Des de fa uns mesos es va lleçar una idea original per a realitzar glogs (pósters virtuals que tenen la possibilitat de d'integrar en un mateix lloc diferents aplicacions audiovisuals) sobre Miguel Hernández. Ho varen fer determinats professors implicats amb l'ensenyança i les noves tecnologies: Repaso de Lengua, Tres Tizas, Bloggeando i A pie de aula.

La resposta ha sigut molt bona i s'han creat 150 glogs diversos de diferents etapes educatives: 12 d'Educació Primària, 113 d'Educació Secundària, 15 de Batxillerat, 7 de Màster i 3 d'EOI. Tots els podem llegir al lloc Homenaje a Miguel Hernández. Doneu-li una llarga i reposada mirada perquè estic segura que la informació que contenen i la manera de presentar-la us interessarà.

També vosaltres podeu fer els vostres propis glogs (utilitzant Glogster, i si no sabeu com fer-ho mireu aquest Tutorial de Glogster que us ajudarà) sobre el poeta oriolà. Animeu-se. Igual que en qualsevol mural cal primer ordenar les idees del que volem fer, després cercar la informació, treballar-la i finalment dicar-la al pòster virtual. En qualsevol moment podem fer i refer, editar-ho de nou o retocar parts. Si teniui un espai virtual a l'escola o a la classe, per exemple un blog, podeu penjar-ho per a compartir-ho amb tothom.





 
 

Cosas que puedes hacer desde aquí:

 
 

No hay comentarios:

Feeds que he leido

Compartidos desde el Reader